Voor jou, als vrouw in de overgang.

Hulp bij overgangsklachten…

Het doel van een consult is om even stil te staan bij de veranderingen die je doormaakt in deze fase. Wat is de overgang? Wat heb jij nodig? Hoe blijf je in balans?

Je krijgt adviezen op het gebied van voeding, leefstijl, supplementen en medicatie. Zo kom je de overgang gezond en vooral gemakkelijker door. Uiteraard krijg je ook tips om vitaal te blijven, zowel voor nu als voor in de toekomst. Deze richtlijnen en adviezen zijn wetenschappelijk onderzocht, zodat jij de beste zorg ontvangt!

Uiteraard kan je de adviezen meekrijgen, zodat je deze kan bespreken met de huisarts of bijvoorbeeld de bekkenfysiotherapeut.

Als VVOC https://overgangsconsulente.com/overgangsconsulente gebruik ik de richtlijnen en protocollen van de vereniging en ben ik lid van de DMS https://demenopauzespecialist.nl/.Daarnaast word ik vaak bijgeschoold wordt door andere experts op gebied van de overgang. Hierdoor krijg jij goede overgangszorg.

Handig om te weten: het wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering en je kunt zonder verwijzing van je huisarts terecht. Kijk voor vergoedingen op: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/overgangsconsulente.

Plan hier je afspraak.